X

Cristina Riera i l’idili etern amb la gimnàstica artística

La gimnasta bunyolina ha tornat enguany a la competició per liderar l'ascens del Xelska B a la tercera divisió

28/12/2019

Cristina Riera i l’idili etern amb la gimnàstica artística

L’any que està a punt d’acabar ha estat ben especial per a Cristina Riera, perquè ha suposat la seva tornada a la competició i, a més, amb èxits. La gimnasta de Bunyola, una de les referents del club Xelska, on també és entrenadora, desafia les lleis del temps.

El tacte inimitable d’una terra coneguda, la llibertat que dona cada vol i el reflex orgullós de l’experiència acumulada. Sentiments que han despert novament en una gimnasta de 30 anys, veterana pels cànons d’aquest esport, però amb la il·lusió d’una novella. La versió 3.0 de Cristina Riera impulsa el Xelska B a la seva incursió a la lliga de gimnàstica artística.

La bunyolina va retirar-se fa una dècada per estudiar INEF. Havia estat internacional i va disputar el mundial de 2006, però l’adeu va ser un fins aviat. Al 2013 va completar una segona etapa de dos anys amb experiències a la Bundeslliga. Semblava un acomiadament definitiu, però enguany va néixer el repte de promocionar el segon equip del Xelska a la tercera divisió espanyola. Una temptació que la va seduir per liderar l’equip.

I l’excel·lència ha tengut continuïtat a la primera jornada de la nova temporada. El filial del Xelska s’ha imposat i Riera ha competit a barra i terra liderant les joves promeses. Gaudeix sense pressió. La declaració d’amor per la gimnàstica de Cristina Riera que mai no caducarà.

28/12/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT