política

Critiques al nou sistema d’aparcament de Sant Antoni

El PP creu que és un nyap de l'equip de govern

Critiques+al+nou+sistema+d%27aparcament+de+Sant+Antoni

L’any passat es va fer el primer canvi al sistema d’aparcament. La zona blava es va substituir per la vermella, a la qual es podia aparcar gratuïtament un màxim de dues hores posant un rellotge de cartró.

Segons el Partit Popular de Sant Antoni, aquesta modificació va suposar un caos perquè es va anunciar a principis d’any però els senyals no es van posar fins a l’octubre. A més, denuncien que estaven escrits només en català i que no tots els carrers tenien una senyalització correcta. També diuen que hi havia una contradicció entre els cartells vermells i les línies blaves al terra. Davant d’aquesta situació, asseguren que la Policia Local es negava a posar multes.

El passat mes de maig, el govern municipal va a canviar de nou el sistema d’aparcament. Torna a anomenar-se zona blava i continua sent gratuïta. El PP assegura que, avui en dia, encara no estan tots els carrers senyalitzats.

Per part seva, l’ajuntament assegura que no hi ha cap carrer que no estigui senyalitzat en algun punt. També diu que la policia ja pot posar multes amb aquest darrer canvi. Aquestes modificacions causen confusió a alguns vesins. A més, hi ha comerciants que es senten perjudicats.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Francina Armengol demana disculpes

Lamenta la "imatge de relaxació social" per la seva presència de nit a un bar de copes

Balears demana que l’Estat l’inclogui dins l’estat d’alarma

El Govern justifica la petició per la tendència a l'alça en la incidència del Coronavirus a la comunitat. Avui, Pedro...

Més per Mallorca critica Armengol per la manca d’autocrítica arran dels fets del Hat Bar

La formació diu que la presidenta va assegurar que lamentava "el que havia succeït després", però no els fets en...