X

Crònica dels fets del presumpte parricidi a Manacor

El presumpte autor del doble crim ha estat traslladat de l'Hospital de Manacor al de Son Espases

29/04/2024

Crònica dels fets del presumpte parricidi a Manacor

Membres de la Policia Científica han pentinat pam a pam la casa on s’han trobat els cossos i l’hort que l’envolta a la recerca de proves. És on vivia el presumpte agressor amb la seva mare i el seu germà gran, que patia una malaltia mental. Aquest dilluns al matí els Bombers de Mallorca han rebut un avís d’una crema controlada a les 8.30 hores. Una hora després, quan ja eren al Parc, han tornat a ser activats per l’112 perquè la crema s’havia descontrolat. En arribar, un home fora de si intentava agredir els agents de la policia nacional que també s’havien desplaçat a la casa.

Portava un pot de benzina i una torxa casolana. L’home ha estat reduït pels agents i els bombers han sufocat les flames. Tot d’una han fet la terrible troballa: dins el foc hi havia un cos carbonitzat i dins la casa el cos sense vida d’un home. Segons han contat a IB3 Notícies alguns veïnats, els cridà l’atenció que aquest cotxe, del presumpte agressor, aparegués el diumenge destrossat.

Agents de la Policia Judicial de la Comissaria de Manacor s’han fet càrrec de la investigació. Tot apunta que el germà petit hauria posat fi a la vida del germà i la mare de manera violenta. Se l’acusa de dos delictes d’homicidi. Es troba a la unitat de psiquiatria de l’hospital de Manacor i en les properes hores serà traslladat a la Comissaria de Policia per prendre-li declaració. Segons la Policia, els dos cadàvers presentaven signes de violència. La investigació continua oberta i han informat que no poden facilitar més informació fins que finalitzi la mateixa.

Traslladat a Son Espases

El presumpte autor del doble crim de Manacor ha estat traslladat de l’Hospital de Manacor a Son Espases. Devers les 20.30 hores d’aquest dilluns ha arribat a Palma, amb ambulància, sedat i custodiat per la Policia Nacional. Romandrà al mòdul de detinguts de l’hospital de referència.

Notícies relacionades >

29/04/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris