X

Cuca Gamarra (PP) confia en un govern “millor” per a les Balears

Per la seva banda, el PP balear s'ha compromès a bonificar la quota d'autònom al 100% els dos primers anys d'activitat i al 50% el tercer any

19/11/2022

Cuca Gamarra (PP) confia en un govern “millor” per a les Balears

El Partit Popular de les Illes ha començat a celebrar la seva Conferència Política a la Platja de Palma, que tancarà aquest dissabte el president nacional, Alberto Núñez Feijóo.

Aquest divendres va intervenir la secretària general del PP nacional, Cuca Gamarra, qui ha assegurat que “Balears es mereix un govern millor” encapçalat per la presidenta del PP balear, Marga Prohens, ja que “ni Armengol ni Pedro Sánchez han donat amb el pols d’aquestes Illes per a posar la política al servei dels ciutadans”. Ha manifestat la seva voluntat de “portar l’alternativa del PP a tots els ciutadans de les Illes”.

Per la seva banda, el PP balear s’ha compromès a bonificar la quota d’autònom al 100% els dos primers anys d’activitat i al 50% el tercer any, “perquè cal estar al costat dels valents”. Així ho ha anunciat la presidenta ‘popular’ regional, Marga Prohens, durant l’acte inaugural de la Conferència Política del PP balear celebrat aquest divendres.

19/11/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT