societat

Curs de conducció avançada per a 14 agents de les Forces Armades

Simulen situacions reals que es poden trobar durant la jornada laboral. Passen moltes hores conduint i cal estar atent a qualsevol imprevist

Curs+de+conducci%C3%B3+avan%C3%A7ada+per+a+14+agents+de+les+Forces+Armades

14 agents de la Policia Nacional, la Local i de la Guàrdia Civil participen en un curs de conducció avançada. Són proves que simulen situacions reals i que serveixen per millorar els seus coneixements i la destresa al volant.

Una hora de classe teòrica per recordar els diferents factors que intervenen en la conducció. Els elements de seguretat, els pneumàtics, la tècnica…són continguts que cal repassar abans de pujar al vehicle. Aquests cursos es fan dos cops l’any, per tal que millorin els seus coneixements.

Simulen situacions reals que es poden trobar durant la jornada laboral. Passen moltes hores conduint i cal estar atent a qualsevol imprevist. L’objectiu del curs: reduir accidents.

Durant 4 hores realitzen exercicis pràctics a la pista de conducció. Sempre dos agents al cotxe i atents a les instruccions… Posicionament al volant, frenada d’emergència, control del vehicle en un revolt. Asseguren que aquest curs els serveix.

Aquí aprenen tècniques i maneres d’actuar en situacions extremes i que pateixen, a vegades, els policies. Són exercicis pràctics com si estiguessin patrullant per la carretera.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El port de Sant Antoni, en risc a llarg termini per l’augment del nivell de la mar

Els efectes del canvi climàtic afectarien l'operativitat portuària de manera important a la badia de Portmany cap a l'any 2100....

El descontrol entre les colònies de moixos duu al Consell de Menorca i els ajuntaments a prendre consciència

L'objectiu és deixar clar que l'esterilització és l'única solució per mantenir-les controlades i sanes

El sindicat de tècnics d’infermeria denuncien col·lapse a les Urgències de Son Espases

L'Hospital assegura que es tracta d'una situació multifactorial: hi ha un increment de l'activitat quirúrgica per reduir les llistes d'espera

Els metges de família criden a la calma davant les noves variants del coronavirus

Les Balears tenen a partir d'avui la meitat de la població amb, com a mínim, una dosi de la vacuna...