societat

Dades rècord a Son Sant Joan: cap novembre havia registrat més passatgers

El mes passat també es van superar les dades de viatgers de tot 2017


L’Aeroport de Palma ha registrat el novembre amb més passatgers de tota la seva història. Més d’un milió de passatgers (1.015.210) van passar per Son Sant Joan, fet que usposa un creixement del 7,8%. La millora de la connectivitat els mesos de temporada d’hivern ha propiciat aquestes xifres.

Segons informa Aena, l’Aeroport compte amb 149 rutes. És a dir, 16 més que les de l’any passat. La majoria dels visitants van ser espanyols (528.810 viatgers), amb un creixement del 8,7%. Alemanya va incrementar els seus passatgers amb un 7,7% (302.700), mentre que el Regne Unit va sumar 67.850 viatgers.

Son Sant Joan ha comptabilitzat en el que duim d’any 28.109.173 passatgers, un 3,5% més que al mateix període de 2017. També es tracta d’una xifra històrica per l’Aeroport. De fet, el passat 25 de novembre es va superar tot el trànsit de 2017. Durant aquest 2018 l’increment mitjà de passatgers en els mesos d’hivern ha estat del 12%. En els mesos intermitjos ha arribat a augmentar un 3%, mentre que la pujada en els mesos d’estiu va ser de l’1%.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

La xifra de contactes estrets augmenta amb la davallada de l’edat dels casos positius

Els rastrejadors telefonen cada dia a una mitjana de 1.200 persones. Ara aquestes telefonades just són de 20 minuts, mentre...

Alaior demana al Consell una solució a l’encreuament de la carretera general amb la urbanització Torre-Solí

L'última topada va ocórrer dissabte passat quan un vehicle va fer un gir a l'esquerra, i això va provocar un...

Juaneda realitza setmanalment 5.000 proves a les seves clíniques i centres perifèrics de Menorca

El 80% són tests d'antígens, que realitzen biòlegs, metges, infermeres o tècnics especialistes en laboratori

L’Ajuntament de Deià signa la compra del casal de Can Vallès per 3 milions d’euros

Les previsió és que s'hi instal·lin diferents dependències municipals durant els propers anys, i de manera imminent els jardins s'obriran...