X

Dani Nieto i Bilal Kandoussi ja s’entrenen amb l’Atlètic Balears

Josep Jaume s'ha lesionat de gravetat i es perd el que resta de temporada

01/02/2023

Dani Nieto i Bilal Kandoussi ja s’entrenen amb l’Atlètic Balears

Redacció

Encara sense Víctor Narro, avui a l’entrenament de l’Atlètic Balears hem vist dues cares noves o, millor dit, tres. Dani Nieto i Bilal Kandoussi s’han exercitat per primera vegada amb el grup. També hi ha comparegut un altre fitxatge, el lateral Carlos Julio, però només s’ha acostat a saludar el tècnic Onésimo i el seu segon, David Sierra.

Els que no han tengut tanta sort són Bilal i Nieto. Ells dos  que han rebut el passadís de clatellades. El tècnic de Valladolid ha reunit els jugadors durant 10 minuts al centre del camp. Xerrada llarga per corregir errors i animar la plantilla. Una vegada ha acabat de parlar, els lesionats PastranaLucas de Vega, Jesús Álvaro i Forniés han partit cap a vestidors.

La resta de jugadors han anat al camp annex per continuar l’entrenament. Centrats i ben seriosos, hem vist Bilal i Nieto. Tot amb l’atenta mirada d’Onésimo, que no perd cap detall. Però quan ha tocat exercicis amb la pilota, els somriures s’han plasmat a les cares dels nous. Veurem si diumenge al camp de l’Eldenc Bilal Kandoussi i Dani Nieto debuten amb la camiseta balearica.

La mala notícia per a l’Atlètic Balears és la baixa de llarga durada de Josep Jaume. El central mallorquí es va lesionar a l’entrenament de dilluns i avui el club ha anunciat que es perdrà el que resta de temporada. Després de fer-se les proves mèdiques, s’ha confirmat una lesió al lligament del genoll dret. El jugador serà operat els pròxims dies.

01/02/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris