X

Darias demana màxima prudència per evitar una quarta onada

Es treballarà a escala tècnica amb les comunitats autònomes per harmonitzar i contextualitzar la llei de l'ús de la mascareta 

31/03/2021

Darias demana màxima prudència per evitar una quarta onada

La ministra de Sanitat, Carolina Darias ha demanat màxima prudència i ha fet una cria a la responsabilitat i exemplaritat de la població per al compliment de les restriccions en vigor per a contenir la pandèmia.

Darias ha afirmat que “necessitem guanyar temps, que les vacunes guanyin temps al virus” per evitar que el repunt de casos que ara es dóna acabi en una quarta onada.

La ministra ha anunciat que demà arribarà a Espanya més d’1 milió de vacunes de la farmacèutica AstraZeneca per a impulsar la campanya de vacunació.

Pel que fa a la norma sobre l’ús de la mascareta que aquest dimarts es va publicar al BOE i que aquest dimecres entra en vigor, Darias ha explicat que es treballarà a escala tècnica amb les comunitats autònomes per, de cara a la pròxima reunió del Consell Interterritorial de Salut, elaborar uns criteris per a aplicar la llei de manera harmonitzada i més contextualitzada amb la realitat actual.

31/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT