societat

Augmenta el nombre de persones ingressades per COVID-19, que ara mateix són 158

L'Ajuntament de Palma ha retut homenatge a les víctimes per la pandèmia


Augmenta el nombre de persones ingressades per COVID-19. Balears ha estat la darrera comunitat en demanar l’estat d’alarma i ho per la tendència a l’alça en la incidència de coronavirus que indiquen les dades epidemiològiques.

Amb les dades de PCR positives, la incidència acumulada a 14 dies és de 174,3 a les Illes, això suposa un increment respecte de les dades de la setmana anterior: el dia 16 d’octubre, la incidència acumulada era de 133 casos per cada 100.000 habitants.

També ha augmentat la taxa de positivitat: l 16 d’octubre teniem una taxa del 4,67 per cent. Avui ja està gairebé al 7 per cent. Tant la dada d’incidència acumulada com la taxa de positivitat continuen per sobre dels llindars que Europa estableix per a definir un territori de risc, que són 60 casos per cada 100.000 habitants i una taxa de positivitat del 3%

I pel que fa a la situació avui, s’ha registrat un augment del nombre d’hospitalitzats: si ahir n’hi havia 147, avui n’hi ha 158, és a dir, 11 més. A les UCI també hi ha un augment: passam de tenir-hi 40 persones a 41. On sí que hi ha bones notícies és a les residències: no hi ha hagut cap mort, i hi ha 3 persones manco hospitalizades, deixant el total ara mateix, en 40.

Precissament avui dematí s’ha celebrat un acte civil en record de les víctimes de la Covid-19 a Palma.

L’Ajuntament ha organitzat una cerimònia per a tots aquells residents de la ciutat difunts per la pandèmia. Un grup de familiars afectats hi ha participat. S’ha encès la flama d’un peveter com a símbol de record d’aquelles persones que han mort a causa del virus. També s’hi han dipositat flors a la placa que, a partir d’ara, els ret homenatge al Cementeri de Son Valentí. L’acte ha acabat amb un minut de silenci.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Càritas demana als ciutadans fer costat als més necessitats aquest Nadal

Demanen donatius que puguin ajudar els serveis d'aliments o el programes d'habitatge

Els pares de Menorca amb fills que estudien a Mallorca també demanen PCR al Govern

L'Executiu autonòmic descarta que es facilitin proves als viatges entre illes

Salut no ha decidit si intervindrà el geriàtric de Maó

Als geriàtrics de Menorca hi ha 13 casos actius de Covid-19

Continua sense trobar-se el cos de l’home presumptament assassinat a una finca de Binissalem

Investiguen la desaparició del binissalemer Antoni Llabrés des del passat mes d'agost