X

Quatre vols afectats en el darrer dia de vaga convocada pel sindicat de pilots a Air Europa

Durant els quatre dies d'aturades convocades, la incidència ha estat escassa. El comitè de vaga creu que ha estat a causa dels elevats serveis mínims decretats pel Ministeri

05/05/2023

Quatre vols afectats en el darrer dia de vaga convocada pel sindicat de pilots a Air Europa

Foto: Europa Press

Redacció

Aquest divendres és el darrer dels quatre dies de vaga convocada pel sindicat de pilots SEPLA a Air Europa. Serà, juntament amb la jornada de dia primer de maig, el dia en quà hi haurà més vols afectats a les Illes: quatre en total. Són trajectes d’anada i tornada de Palma a Barcelona i de Palma a Madrid.

Durant tota la setmana, la incidència ha estat escassa. El comitè de vaga creu que ha estat a causa dels elevats serveis mínims decretats pel Ministeri de Transports. Javier Fernández Picazo, secretari de SEPLA, ha assegurat a la primera hora de l’Informatiu Matí d’IB3 Ràdio que les aturades no tenen l’efecte de pressió que els treballadors cercaven. “Lamentablement amb aquests serveis mínims la companyia no se sent en absolut obligada a cridar al comitè de vaga per negociar, com a nosaltres ens agradaria, per deixar de causar molèsties al sector i als passatgers, que és el darrer que volem”, ha dit.

És per això que aquest divendres al matí, diversos sindicats es manifestaran davant la seu del Ministeri, perquè consideren que es vulnera el seu dret a fer vaga. És una convocatòria conjunta de SEPLA, USO, el Sindicat de Tripulants de Cabina i el de Tècnics de Manteniment Aeronàutic.

05/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris