X

Darrers preparatius al Port d’Alcúdia per rebre els turistes alemanys del pla pilot

L'hotel Alcudia Garden rebrà 40 visitants dilluns

12/06/2020

Darrers preparatius al Port d’Alcúdia per rebre els turistes alemanys del pla pilot

Dels 10.900 turistes alemanys que vendran a les illes en el pla pilot, 2.000 aniran al Port d’Alcudia. En aquesta zona turística mallorquina, hi participen dos establiments: l’hotel Viva Golf,  que no rebrà els primers clients fins dijous, i l’Alcudia Garden, que ja té 40 turistes confirmats per dilluns. Al segon l’establiment, es treballa a contrarellotge per posar-ho tot a punt d’acord als nous protocools per tal de garantir la seguretat de turistes i empleats. El 75% de la plantilla s’incorpora el dilluns i esperen  arribar al 100% les pròximes setmanes.

A l’Alcúdia Garden, un comite expert en la COVID-19, que s’ha creat expressament des de l’àrea de Qualitat, ha elaborat nous protocols de seguretat. Són molts els factors que han tengut en compte. A l’entrada, han col·locat gel hidroalcohòlic, mampares, o adhesius al terra per guardar la distància de seguretat. Els clients faran la facturació en línia i tendran una clau virtual al mòbil. El bufet serà assistit per un cambrer i a la piscina duplicaran el nombre de socorristes que desinfectaran les gandules.

Durant tota la setmana han realitzat formació a cada departament i entre avui i demà faran proves PCR a tots els treballadors. L’objectiu del pla pilot no és la rendibilitat, sinó demostrar que les Illes són una destinació segura.

Una vegada han posat data de reobertura, reben una mitjana de 20 – 30 reserves diàries. Asseguren que, amb aquesta empenta, les previsions d’ocupació per al mes d’agost podrien arribar al 50%.

12/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT