X

Davallen un 20% les inscripcions al gimnàs respecte altres inicis d’any

L'ús de mascareta i de certificat covid, juntament amb l'alt nombre de contagis, frena el clàssic propòsit d'any nou

12/01/2022

Davallen un 20%25 les inscripcions al gimnàs respecte altres inicis d’any

Apuntar-se al gimnàs és un dels propòsits d’any nou clàssics, però enguany la campanya no està funcionant com altres mesos de gener.

Segons l’Associació d’Empresaris d’Instal·lacions Esportives de Balears, hi ha un 20% manco de noves matriculacions que els mesos de gener d’abans de la pandèmia.

A la franquícia del gimnàs Anytime Fitness de Palma ho han notat. Asseguren que hi ha gent que duu aturada els dos anys de pandèmia i els està costant fer la passa de tornar al gimnàs. El propietari del centre, Javier Lerma, considera que és a causa de tots els factors conjunturals: “Perquè s’ha de dur mascareta, perquè hi ha gent que encara no s’ha vacunat, perquè hi ha gent que encara té por, perquè hi ha gent contagiada…”.

Al gimnàs Nou Olímpic asseguren que el novembre tenien uns 140 clients i que ara, amb la implantanció del certificat covid, en són un centenar.

Tots ells asseguren que els està costant sobreviure. Però resisteixen, diuen, perquè consideren que els seus centres aporten salut física i mental, indispensable en els temps que corren.

12/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT