X

“De què em serveix que m’apugin el sou 10 euros, si després m’ho gast en ibuprofens?”

Kellys Unión Balear ha convocat per al dissabte una concentració a Palma per "continuar lluitant" per les millores laborals

24/08/2018

“De què em serveix que m’apugin el sou 10 euros, si després m’ho gast en ibuprofens?”

Les Kellys reivindiquen el reconeixement de malalties professionals associades al seu treball. “Volem que es reconeguin totes les malalties que patim com a malalties professionals. A més, la càrrega de treball s’hauria de controlar des dels centres de treball. Això implicaria més inspeccions de treball”, ha explicat al programa ‘Al Dia’ d’IB3 Ràdio Mar García, presidenta de Kellys Unión Balear.

García ha denunciat que “hi ha companyes que fan hores extra i no les cobren”, i que a causa de lasobreocupació a les habitacions, entre altres càrregues extra, “totes duim pastilles a la bossa per pal·liar els dolors, sobretot, els d’esquena”. “De què em serveix que m’apugin el sou 10 euros si després m’ho gast en ibuprofens?”, ha dit.

El col·lectiu ha convocat per al dissabte 25 d’agost, de 19 a 21 hores, una nova concentració a la plaça d’Espanya de Palma per “continuar lluitant” per les millores laborals de les cambreres de pis dels hotels.

 

24/08/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT