Debut amb victòria de la selecció espanyola a l’Eurocopa amb gol de Mariona Caldentey

La jugadora de Felanitx ha marcat de penal el 4-1 definitiu contra Finlàndia

08/07/2022

15

La selecció espanyola ha començat l’Eurocopa amb una golejada per 4-1 davant Finlàndia amb les mallorquines Mariona Caldentey i Patri Guijarro a l’onze inicial. És un resultat plàcid per un partit que ha començat amb un gran ensurt. Als 50 segons, Linda Salstrom guanya l’esquena a la defensa i defineix davant Sandra Paños, que acarona la pilota però no evita el 0-1. La remuntada ha arribat per via aèrea. Al minut 25, Mariona Caldentey serveix un córner que Paredes remata de manera inapel·lable per establir l’empat. I al minut 42, és Mapi Leon qui la posa per a que Aitana Bonmatí faci un gran gol de cap per l’escaire, el 2-1. Ja a la segona part Lucía García ha ampliat distàncies amb el tercer gol d’Espanya. I al temps afegit, penal sobre Carmona que la felanitxera Mariona Caldentey transforma per tancar el debut amb victòria per 4-1.