X

Decepció i orgull a una plaça de la Reina a vessar d’aficionats mallorquinistes

Més de 5000 aficionats s'hi varen congregar per seguir la final de Copa amb la pantalla gegant

07/04/2024

Decepció i orgull a una plaça de la Reina a vessar d’aficionats mallorquinistes

Aficionats mallorquinistes seguint la final a la plaça de la Reina de Palma. EFE/MIQUEL A. BORRÀS

Més de cinc mil mallorquinistes es varen concentrar a la plaça de la Reina, a Palma, per seguir la final per una pantalla gegant. Com a Sevilla, de la il·lusió es va passar a l’eufòria, i d’aquí als nirvis de la tanda de penals i, finalment, a la decepció. Decepció, això sí, amb orgull.

Cinc hores abans ja s’hi començaven a congregar els aficionats. Hi havia ganes de veure el Mallorca en una final de Copa 21 anys després. Ganes, i nirvis.

La final no podia començar millor, amb el gol de Dani Rodríguez que, evidentment, va fer esclatar la bogeria a la Plaça de la Reina.

Al descans, la il·lusió i la confiança en la victòria era gran. Però només arrencar la segona meitat, arriba la maçada amb el gol de l’empat, obra de Sancet.

El partit es complicava de cada vegada més… i l’afició reaccionava. Des de la distància, intentava insuflar ànims al seu equip.

I una vegada més, el Mallorca es trobava davant una tanda de penals. Aquesta vegada, però, tocaria creu.

La plaça es va buidar de manera quasi immediata. Els aficionats marxaven tristos, alguns d’ells entre llàgrimes. Però també orgullosos. Feliços per un equip que els ha fet somniar amb l’opció de guanyar la secona Copa del Rei. La plaça de les Tortugues, haurà d’esperar a una pròxima ocasió

07/04/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT