societat

Decomissen al port d’Eivissa 59 meros de mida inferior a la reglamentària

El pes total ascendeix a 100kg i es tracta del decomís “més important” d'aquest peix en els darrers 25 anys

Decomissen+al+port+d%27Eivissa+59+meros+de+mida+inferior+a+la+reglament%C3%A0ria

El Servei de Protecció de la Naturalesa (Seprona) de la Guàrdia Civil i el servei de pesca del Consell d’Eivissa han decomissat 59 meros de mida inferior a la reglamentària i altres 7 meros que procedien de la pesca submarina, segons ha informat la Guàrdia Civil avui dissabte en un nota.

La intervenció es va realitzar dijous passat durant una inspecció de mercaderia transportada pels camions que desembarquen al port d’Eivissa, enfocada al transport d’espècies pesqueres.

El pes total del decomissat ascendeix a 100 quilograms, i segons destaquen des de la Guàrdia Civil, es tracta de la intervenció i decomís “més important” de mero que s’ha realitzat a Eivissa en els darrers 25 anys. A més de la intervenció, també s’han aixecat 4 actes per infraccions administratives.

L’operatiu, conformat per agents del Seprona i per dos integrants del servei de pesca del Consell d’Eivissa, va detectar en un dels camions que transportava espècies pesqueres fresques, irregularitats en la documentació que acompanya la mercaderia i en l’etiquetatge de les valises per a verificar la traçabilitat de les espècies pesqueres.

El vehicle transportava, entre altres mercaderies, 59 peces de mero de mida inferior a la reglamentària, segons normativa vigent de pesca procedent de caladors de la Mediterrània, que marca com a mida mínima els 45 cm. També transportava 7 meros procedents de la pesca submarina recreativa, que són peces arponades.

Els meros procedien del mar d’Egipte i havien arribat a Eivissa a través del port de Barcelona. Tot el decomissat ha estat lliurat a la beneficència.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

darrers sumaris

-->

més contingut relacionat

Set persones detingudes en el desmantellament una xarxa de tràfic de droga en petites quantitats a Es Castell i Maó

Segons els investigadors els detinguts preveien fer nombroses vendes a les festes de Sant Jaume

L’Alan Kurdi estarà atracat al Port de Palma fins dilluns

El vaixell va arribar dissabte passat després de rescatar 109 persones

Dilluns acaba el termini del concurs per a la gestió del mercat de Camp Redó

Només queden 4 negocis oberts perquè els comerciants no poden assumir les noves condicions

Avui fa 50 anys de l’arribada de l’home a la Lluna

Tot i que eren 3 els homes que componien la tripulació de l'Apolo 11 només Neil Amstrong va fer la...