Definides les semifinals pel títol de l’ACB

El Gran Canària va donar la sorpresa i eliminà el campió vigent, el València Basket

02/06/2018

El València Bàsquet dels mallorquins Joan Sastre i Sergi Garcia ha caigut eliminat per un global de 2 a UN a l’eliminatòria contra Gran Canaria. L’equip, que enguany defensava títol, va perdre 89 a 92 al tercer partit de quarts de final. Discreta actuació de Joan Sastre, que va jugar dos minuts i no va anotar. Partit ajustadíssim, que es va decidir a la darrera jugada. Amb 81 a 81, Gran Canaria va forçar la pròrroga i va acabar guanyant. Aquesta derrota deixa també l’equip de Txus Vidorreta fora de l’Eurolliga per la temporada que ve. Gran Canaria lluitarà ara amb el Reial Madrid de Sergi LLull i Rudy Fernández per un lloc a la final.
També el Barça Lassa ha fet la seva feina. Victòria 91 a 71 en el tercer partit contra l’Andorra, ahir al Palau Blaugrana. L’equip de Stevislav Pesic s’ha imposat per un parcial de 2 a UN. El Barça s’enfrontarà ara al Baskònia per un lloc a la final. L’altra semifinal, com dèiem, la disputen Gran Canaria i Reial Madrid.