eivissa

Degoteig de tancament d’hotels a Eivissa

Dels 10 hotels que té el grup Sirenis, 5 a Eivissa i 5 al Carib, només 2 a Eivissa romanen ara oberts

Degoteig+de+tancament+d%27hotels+a+Eivissa

El panorama a Port des Torrent és desolador. Dissabte va tancar l’hotel Tui Blue Aura, del grup Sirenis, i fa una setmana ho va fer el Seaview del mateix grup hoteler, aquest últim només va estar obert 7 dies. Un desastre també per a l’oferta complementària de la zona que s’ha vist obligada a tancar. Ara l’únic que roman obert aquí a Port des Torrents és el centre social. D’altra banda, dilluns és previst que tanqui l’hotel Caribe des Canar, a Santa Eulària.

La joia de la corona de Sirenis a Eivissa és el TWIINS, un complex format per dos antics hotels de platja d’en Bossa, el Goleta i el Tres Caravelas. Després de mesos d’obres, i més de 15 milions d’euros d’inversió, ha obert les portes aquest juliol, en una temporada marcada per la Covid-19, oferint el 91 per cent de les seves places, però l’anunci del Govern britànic ha provocat la caiguda de les reserves i el tancament d’alguns dels seus establiments.
Tot i les promocions oferides, l’ocupació al TWIINS no arriba al 30 per cent i no són gaire optimistes. Dels 10 hotels que té el grup Sirenis, 5 a Eivissa i 5 al Carib, només 2 a Eivissa romanen ara oberts.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Habilitats set punts a les Illes per a tramitar el Certificat Covid Digital presencialment

A partir del primer de juliol, el certificat permetrà la lliure mobilitat dels ciutadans entre els països de la Unió...

Primer dia de judici pel robatori a Empreses Matutes

La defensa de l'encobridor ha posat el focus en les presumptes irregularitats en la cadena d'actes durant la investigació per part de la Policia Nacional

50 anys de Moda Adlib a Eivissa

La passarel·la ha celebrat el seu aniversari amb una desfilada al baluard de Sant Llúcia, a Dalt Vila