X

Del Bosque: “Al futbol no hi ha una recepta única, i Aguirre ho fa molt bé amb el que té al Mallorca”

L'exseleccionador espanyol repassa l'actualitat futbolística i esportiva aprofitant la seva visita a Mallorca per encapçalar una conferència sobre esports i valors

27/06/2023

Del Bosque: “Al futbol no hi ha una recepta única, i Aguirre ho fa molt bé amb el que té al Mallorca”

Vicente del Bosque és a Mallorca on aquest dilluns ha encapçalat una conferència sobre esport i valors en la qual també hi han participat Irene Villa, víctima d’un atemptat terrorista, i José Tirado, director general del Palma Futsal, que ha aconseguit dur l’equip fins al cim d’Europa. “Al futbol no hi ha una recepta única, Aguirre ha tengut un bon equip i ell un bon estil a l’hora de relacionar-se amb els jugadors”, diu l’exseleccionador en una entrevista a Esports IB3 aprofitant la seva visita a Palma.
Del Bosque també ha parlat de racisme, Vinicius i la seva polèmica amb els jugadors del Mallorca Maffeo i Raíllo. “Maffeo ha estat molt qüestionat, però la realitat és que es tracta d’un jugador lluitador i que ho ha fet molt bé”.
Deixant el futbol de costat, també ha parlat de Rafel Nadal, del qual considera que després de tot el que ha aconseguit fins ara “ja no ha de demostrar res més a ningú”.

27/06/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT