societat

120.000 mascaretes per als col·lectius més vulnerables

Les mascaretes quirúrgiques es podran vendre com a màxim a 96 cèntims d'euro

120.000+mascaretes+per+als+col%C2%B7lectius+m%C3%A9s+vulnerables

La Delegació del Govern a Balears ha entregat 120.000 mascaretes a organitzacions socials com la Creu Roja, Càritas o Casal Petit, que s’encarregaran de distribuir-les als col·lectius més vulnerables. La conselleria de Salut també ha començat a distribuir-ne 1.300.000 perquè arribin a les farmàcies, mentre que el ministeri de Transports n’ha enviat més de 300.000 a tot el país per als treballadors del transport públic.

Mascaretes a 96 cèntims

Les mascaretes quirúrgiques es podran vendre com a màxim a 96 cèntims d’euro. És el preu que ha fixat el govern central, i que suposa una baixada de prop de 60 cèntims respecte del preu dels darrers dies. A la Cooperativa d’Apotecaris de Balears creuen que, amb aquest preu, tendran poc marge per garantir-ne l’abastiment.

El problema, diuen, ara mateix és trobar preus assequibles. Per aconseguir-los han de comprar milions d’unitats i pagar-les per endavant. El Col·legi Oficial de Farmacèutics ha detectat un altre element que n’encareix el preu.

El preu màxim de 96 cèntims, IVA inclòs, es farà efectiu a partir que es publiqui en el BOE. Les persones censades majors de 12 anys en podran adquirir dues com a màxim.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

La Platja de Palma reb els primers banyistes

Les úniques limitacions establertes son mantenir els 2 metres de distància mínima entre grups que com a màxim poden ser de 15 persones; i deixar lliures els 6 metres més...

Muro confia en la responsabilitat individual per garantir el distanciament entre banyistes

El temps ventós i poc calorós deixa pocs usuaris a Platja de Muro i al Port d'Alcúdia en el primer...

Es reprenen les tasques d’exhumació a la fossa de Sencelles

S'han establert cinc zones de recerca on es creu que podrien estar enterrats Josep Miralles i Josep Serra, de Montuïri,...

L’Ajuntament de Marratxí reparteix 38.000 mascaretes entre els veïnats del municipi

S'han previst una vintena d'ubicacions per tal de facilitar que els veïnats les puguin passar a recollir.