societat

Demanda col·lectiva de 1.000 famílies a Espanya contra Educació per l’ús obligatori de la mascareta

Un d'aquests casos és la família de Gené, que va ser expulsat. El CEIP Bendinat no accepta el certificat d'un metge privat que afirma que l'infant no pot dur màscara per una al·lèrgia i pell atòpica


L’escolarització és obligatòria. Això és el que recorda la Conselleria d’Educació i, en aquests moments, remarca que la seguretat dels alumnes i dels treballadors dels centres educatius és prioritària. Per això, el CEIP de Costitx va negar l’entrada a dos infants que volien iniciar el curs, però sense dur la protecció facial que és obligatòria a partir dels 6 anys. Per la qual cosa se’ls va negar l’accés. L’equip directiu del centre no vol fer declaracions, però la Conselleria afirma que s’ha iniciat el protocol d’absentisme escolar.

La màscara facial és també la raó per la qual Gené no va a l’escola des del passat curs escolar. Havia de començar 5è de primària, però la seva mare afirma que el CEIP Bendinat els ha expulsat del centre perquè no accepta el certificat d’un metge privat que afirma que el seu fill no pot dur màscara perquè el produeix al·lèrgia i pell atòpica. D’aquesta manera, Gené estudia a través d’una plataforma alemanya que ajuda en l’ensenyament a casa, conegut com a “homeschooling”.

Educació ha posat en coneixement de la Fiscalia de Menors aquest cas i ja es troba en investigació. La família de Gené ha posat una denúncia contra les conselleries d’Educació i de Salut que forma part d’una demanda col·lectiva a nivell estatal de 1.000 famílies que es troben en la mateixa situació.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

 1. elena 17/09/2021

  Las mascarillas impiden respirar oxígeno , creo que es suficiente !

 2. OMS 17/09/2021

  Creo que ya está bien de jugar con la salud de los niños que el resto del mundo sean unos completos ignorantes y retrasados no es problema de las 4 familias que se dan cuenta de la verdad y quieren proteger a sus hijos del resto de borregos. Se les debería hacer un aula especial, no por negacionistas, mas por su destacable inteligencia con respecto al resto del alumnado/profesorado.

 3. Energía V. 19/09/2021

  Los niños necesitan, el doble de oxígeno, en la edad de creación de órganos vitales y para la buena formación de las células cerebrales. Punto, los están matando lentamente o creandoles secuelas, más graves que enfrentarse a una enfermedad, declaró cuál, han sobrevivido el 99’98, en esa franja de edad, y las vakunas son experimentales, no podemos permitir éste genocidio.

 4. Noelia 22/09/2021

  M’agradaria saber quina és aquesta denuncia col.lectiva per afegir-m’hi

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |


més contingut relacionat

Indignació entre els usuaris que esperen per obtenir el certificat covid a Son Espases per les llargues coes

Del milió de certificats que s'han emès des del juny, prop de 100.000 corresponen als darrers quatre dies

Tres mesos de presó i multa de 120 euros per agredir a un metge a Son Espases

La mateixa sentència del jutjat de Palma estima la suspensió de la pena de presó per a l'home amb sotmetiment...

Troben dos cossos de la Guerra del Francès al Castell de Bellver

La troballa s'ha produït durant una excavació arqueològica al Bastió de Ponent

Llargues coes a Son Espases per obtenir el certificat covid

Els usuaris també poden sol·licitar el document als centres de salut