SOCIETAT

Demanden l’escola de música d’Inca per oferir estudis de dansa sense el permís d’Educació

La direcció del centre defensa que es deu a un error burocràtic i que les alumnes han obtingut una certificació


Les 5 famílies demandants argumenten que les seves filles cursaren durant 4 anys els estudis elementals de dansa a l’escola Antoni Torrandell d’Inca: “passats els 4 cursos ens varem interessar pels títols i sempre ens passaven amb cançons, fins que descobrírem que l’escola no tenia autorització per expedir el grau elemental de dansa”, explica Miquel Gelabert, pare d’una de les alumnes afectades.

Consideren que se’ls ha tengut enganyades perquè, segons les famílies, l’escola sabia que els estudis no comptaven, a efectes d’expedir titulacions, amb el segell de la Conselleria d’Educació. No debades, les alumnes es cansaren d’insistir.

L’escola, per part seva, defensa que les nines tenen una certificació que demostra que han seguit el programa del grau elemental de dansa:  “en aquest document consta el currículum, les hores i tot el desplegament del grau, per tant, és totalment vàlid”, diu Marcelino Minaya, director de l’escola. Admet, alhora, que si bé no tenien el segell de la Conselleria, sí que seguien el pla d’estudis oficial, i que la Conselleria en tenia constància i certificacions per escrit. Que únicament l’escola va ometre un tràmit el 2011

El cas està judicialitzat, i l’Ajuntament d’Inca ha citat la conselleria com a part co-rresponsable en la causa.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |