X

Demanen 12 anys de presó a un home per violar a la seva parella a Felanitx

Els fets van ocórrer el 14 de maig de 2017 quan l'acusat va exigir a la seva parella mantenir relacions sexuals "amb l'únic propòsit de satisfer els seus propis desitjos "

14/01/2022

Demanen 12 anys de presó a un home per violar a la seva parella a Felanitx

L’Audiència de Palma jutjarà la setmana vinent a un acusat de violar a la seva parella, en el seu domicili familiar de Felanitx, per la qual cosa la Fiscalia demana que sigui condemnat a 12 anys de presó per agressió sexual amb accés carnal.

Els fets van ocórrer el 14 de maig de 2017 quan l’acusat va exigir a la seva parella mantenir relacions sexuals “amb l’únic propòsit de satisfer els seus propis desitjos sexuals”, segons l’escrit d’acusació de la Fiscalia.

L’home va amenaçar a la seva parella que si no tenia sexe amb ell els deixaria “a tots al carrer, inclòs els nens”. Portaven 14 anys de relació i tenien un fill en comú que llavors tenia 9 anys i un altre fill de l’acusat d’una relació anterior, amb una discapacitat intel·lectual i de 18 anys. Per temor al fet que complís l’amenaça, la dona es va despullar i l’home la va violar, malgrat la contínua negativa d’ella.

La Fiscalia demana per a l’acusat 12 anys de presó per agressió sexual amb els agreujants de parentiu i discriminació per raó de gènere (violència contra la dona). Demana, a més, 6 anys addicionals de llibertat vigilada a complir després de la pena de presó, així com que se li prohibeixi acostar-se a menys de mig quilòmetre de la dona durant altres 17 anys.

El ministeri públic reclama a més que l’acusat indemnitzi a la dona amb 6.156 euros per les lesions i el mal moral causat. Està previst que el judici se celebri el dimecres que ve davant la Secció Segona de l’Audiència de Palma.

14/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT