X

Demarcació de Costes denega el permís als bars de Capellans per tenir-hi terrasses

Si les han de retirar, afirmen, es veuran abocats a tancar, mesura que afectaria a una norantena de treballadors

25/05/2021

Demarcació de Costes denega el permís als bars de Capellans per tenir-hi terrasses

Demarcació de Costes ha denegat el permís d’ocupació de les terrasses dels tres quiosquets de platja que hi ha a ses Casetes des Capellans, a Muro. Tant l’Ajuntament de Muro com els propietaris dels tres xibius han rebut amb sorpresa la decisió de Costes de denegar l’autorització. Aquestes terrasses són allà des dels anys 60 del segle passat i varen començar la temporada per Setmana Santa.

Des de fa 8 anys han de renovar el permís cada 4 anys i el darrer pic que el varen obtenir va ser el 2017. Demarcació de Costes basa la seva prohibició actual en un  informe desfavorable de la Conselleria de Medi Ambient perquè incompleixen una ordre del Govern de l’any 2013 sobre com han de ser aquest tipus d’instal.lacions i on s’han d’ubicar. El que no entenen els afectats és que amb un informe similar, també desfavorable, fa quatre anys reberen l’autorització.

Ara, l’Ajuntament i els propietaris dels quiosquets  tenen dues setmanes per presentar al·legacions i si no són acceptades, els tres restaurants només podran obrir els locals, sense cap tipus de terrassa.  Si les han de retirar, afirmen, es veuran abocats a tancar, mesura que afectaria a una norantena de treballadors dels tres establiments.

25/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris