X

Denuncien l’intent de segrest d’una menor a Ciutadella

La Policia Local demana extremar la vigilància i col·laboració ciutadana

24/12/2020

Denuncien l’intent de segrest d’una menor a Ciutadella

Imatge d'arxiu.

La Policia Local de Ciutadella adverteix sobre un intent de segrest d’una menor a Ciutadella. Han rebut una denuncia en què es relata l’intent de captació aquest dimecres al capvespre al carrer Josepa Rossinyol. La persona sospitosa tindria sobre 40 anys, portaria ulleres i sembla que manifestava un xerrar estrany, segons la informació aportada a la policia. Aquesta persona hauria intentat que la menor l’acompanyes al seu vehicle, sense a priori conèixer-la de res.

La policia demana tranquil·litat, extremar la vigilància, i si alguna persona pot aportar informació que telefoni a la Policia Local de Ciutadella o a la Policia Nacional, que és qui porta el cas.

En el que portem d’any la Policia Nacional ha rebut quatre denuncies similars al conjunt de Balears, totes elles a Mallorca, i totes elles arxivades per manca de proves. Els fets relatats sempre coincideixen. Un menor a la porta d’una escola o acadèmia a la qual una persona des d’un vehicle li diu que l’acompanyi, que vagi amb ell, que els pares l’han enviat a recollir-lo.

 

24/12/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT