Derrota de la UD Eivissa en la seva visita a l’Amorebieta (3-1)

Els de Paco Jémez sumen la cinquena jornada consecutiva sense conèixer la victòria

02/04/2022

21

Cinc jornades sense guanyar acumula la UD Eivissa. Avui derrota en la visita al penúltim classificat, l’Amorebieta, per 3-1.

El conjunt basc ha dominat el partit des de l’inici. Els primers 45 minuts han estat pràcticament un monòleg dels locals. Les aturades de German Parreño i el pal han salvat els eivissencs de partir en desavantatge al descans. Abans de marxar al vestidor, els blau cel han jugat uns minuts amb 10 perquè Sergio Castel ha partit lesionat.

Ja a la represa, amb el 0-0 en el marcador, Paco Jémez ha mogut la banqueta. Triple canvi que no ha evitat la diana de l’Amorebieta. Al 48, després d’una centrada per la banda dreta, marca Mikel San José de cap. Només dos minuts després, la UD retalla distàncies. Assistència de Cristian Herrera i Ekain marca el 1-1. Ho celebra demanant perdó al seu ex equip.

Al 63, l’àrbitre assenyala penal per mans de Fran Grima que veu la segona targeta groga i acaba expulsat. Guruzeta és l’encarregat de llançar des dels onze metres i no falla. 2-1. Al 69, arriba el tercer i definitiu. Pape Diop vol refusar de manera contundent i la pilota acaba al cap d’Obi que sentencia. Amb aquesta derrota s’allunya del play-off i no acaba de tancar la permanència.