Derrota de l’Hestia Menorca i victòria del Class Sant Antoni, amb intercanvi de posicions a la classificació

El Prat, líder en solitari després de guanyar l'equip de Bintalfa (86-63); els de Carles Flores passen per damunt el Mollet (70-98) i ja són segons

19/02/2023

13

A la LEB Plata de bàsquet, el Fibwi Palma té posposat el seu partit amb el Gran Canària al dia primer de març. Per la seva part, Sant Antoni i Menorca intercanvien posicions, amb la victòria pitiüsa (70-98) i una nova derrota menorquina (86-63).

La versió menys sòlida de l’Hestia Menorca va instal·lar-se al pavelló Joan Busquets. Excepte el 0-2 inicial, el Prat va dominar el partit amb la consistència d’uns arguments superiors als dels menorquins en totes les facetes del joc: des de la defensa, fins a la lectura més solvent de les situacions d’atac. Ni el nombrós grup d’aficionats que donà suport a l’equip des de la grada, ni la reaparició d’Edwin Jackson, màxim anotador amb 25 punts, van evitar una derrota que baixa l’Hestia al tercer lloc.

El Sant Antoni ha combinat el quart triomf consecutiu amb la derrota menorquina per escalar fins a la segona plaça. El conjunt pitiús va fonamentar la victòria a la pista del Mollet en un gran segon quart de l’equip de Carles Flores. Els 16 triples anotats, amb un 50 per cent d’encert, i l’actuació de Vinicius Da Silva, amb 17 punts i 8 rebots, van aplanar el camí cap a la victòria.