Derrota de l’Iberostar Palma per 76-80 davant el Lleida

Els de Félix Alonso varen tornar a pagar un mal final de partit i continuen a la zona baixa de la classificació

21/01/2018

La història es torna a repetir davant el Lleida. Bon inici de l’Iberostar Palma, que va fer gaudir el públic de Son Moix amb bones jugades i un primer quart que va acabar amb un avantatge 23-16. Al segon quart van afluixar un poc, però se’n van anar al descans per davant el marcador gràcies a dos triples de Rafa Huertas. Menció especial per a Roger Fornas. Va ser el màxim anotador de l’equip: 20 punts. I va transformar 4 dels sis triples que va llançar.
Faltava un minut per al final del partit i empataven a 71. Però llavors, com tantes vegades, van perdre el control del partit.
El nou fitxatge, Key Jawara, va fer 9 punts en el seu debut. Un debut que li deixa un gust agredolç.
Uns errors que els van dur a la 13a derrota de la temporada. Amb Félix Alonso a la banqueta han perdut tres partits de quatre.