Derrota del Palma Futsal a la pista d’ElPozo Múrcia

Després de passar de ronda a la lliga de Campions, el Palma Futsal no aconsegueix guanyar en la seva tornada a la lliga

05/11/2022

16

Fins a 12 gols es varen veure a Múrcia. Amb una taconada de Saldise, el Palma Futsal se situava per davant. Però seria l’únic gol dels d’Antonio Vadillo a la primera part. Primer Felipe Valerio col·locava l’empat i, només un minut després, Taynan marcava un golàs de falta directa. A punt de sentir la xiulada de la mitja part, doble penal a favor dels murcians. Gadeia no desaprofitava l’ocasió. Pocs segons després, una gran jugada a la contra dels murcians acabava amb la rematada de cap de Rafa Santos al fons de la xarxa. El Palma Futsal arribava a la mitja part amb un 4 a 1 en contra.

A la segona part, primer Marlon i després Eloy Rojas, donaven l’esperança de poder capgirar el marcador. Però Ricardo i Taffy ampliaven distàncies fins a fer el 6 a 3. Amb Eloy Rojas com a porter jugador, cara i creu pels palmesans. Primer Rojas fa un gol i després Taynan no desaprofita l’oportunitat de marcar a la porteria buida. La darrera diana, que era de Gadeia en pròpia porta, deixava el 7 a 5 final.

Divendres a les 8 del vespre el Palma Futsal rebrà al Valdepeñas a Son Moix.