Derrota dolorosa de l’Hestia Menorca davant el Cornellà

Orel, que va liderar la remuntada amb tres triples, desaprofita dos tirs lliures (69-70) a tres dècimes del final; l'equip de Zamora mai no va estar còmode en el partit

19/12/2021

L’Hestia Menorca es despenja de la cursa per jugar la final de la Copa en perdre per la mínima (69-70), en un final amb suspens, davant el Cornellà. L’equip de Javi Zamora va tenir problemes per aturar la mobilitat del nord-americà Marcale Lotts, màxim anotador amb 21 punts, i també davant la proposa física de l’equip de Mateo Rubio. El catalans tancaven el primer acte set amunt, 17-24. L’actuació local va està marcada per un continu entrar i sortir mental del partit. Tanmateix, l’encert des del perímetre eixugava un màxim desavantage de 12 punts. Al descans, 35-40.

Marrow, desactivat per la defensa catalana a la primera part, va fer 13 punts seguits al tercer quart. La defensa tornava l’Hestia al partit. 52-54 a les portes del darrer parcial.

Anej Orel va ser el protagonista del període definitiu. L’eslovè va encadenar tres triples i Timoner culminava una remuntada d’onze punts. Amb el 69-70 a l’electrònic i només tres dècimes per jugar, Orel va tenir dos tirs lliures per capgirar el marcador i els va errar.