X

Desactivades les alertes per fort vent a les illes després de nombrosos danys

En total els Bombers de Mallorca han atés més de 200 incidències en les darreres 24h

11/12/2021

Desactivades les alertes per fort vent a les illes després de nombrosos danys

Una de les imatges més espectaculars que ha deixat el fort vent d’ahir l’hem trobada al camp municipal de futbol de Son Fuster, a Palma.

Això després que el vent hagi tombat tanques publicitàries i doblegat fanals com si res. La ventada també va ocasionar danys importants al polígon industrial de Binissalem, amb arbres caiguts i cobertes de naus que varen volar i acabaren en mig del carrer, arrugats com si fossin paper.

S’han comptabilitzat més de 200 incidents relacionats amb aquesta meteorologia adversa en les darreres 24 hores, segons Bombers de Mallorca. El gruix de les intervencions ha estat per caiguda d’arbres i per despreniments d’elements urbans.

A Binissalem, una de les zones més afectades amb ratxes de vent de fins a 121km/h, una dona va haver de ser hospitalitzada en caure-li una porta.

El matí han continuat les netejes d’arbres i les caigudes de cablejat electric. Vuit parcs de bombers continuen fent feina per a acabar de restablir la normalitat. Totes les carreteres ja estan reobertes.

 

 

 

11/12/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris