X

Desactivats els avisos vermells pel temporal a Tarragona, Terol i Castelló

12 províncies espanyoles estan en alerta per mal temps

19/10/2018

Redacció

Una dotzena de províncies espanyoles estan en alerta. Al migdia s’ha desactivat l’avís vermell Tarragona, Castelló i a Terol. Aquí el temporal ha deixat les pluges més intenses dels darrers 30 anys. I la gota freda ha descarregat més de 200 litres per metre quadrat en algunes comarques del nord de la Comunitat Valenciana.

Carrers convertits en autèntics rius. Vies negades per on és impossible circular. És la imatge que deixa la gota freda a la península. El pitjor és a Castelló, on tracten de recuperar-se d’una nit difícil. Al port no atraquen avui els vaixells.

Matí complicat per la gota freda, que ha deixat pluges intenses. Meteorologia activava a primera hora avís per risc extrem a Castelló, Terol i Tarragona. Fins a 150 litres per metre quadrat han caigut a Terol. La pluja no dona treva i hi ha especial preocupació per la crescuda dels rius.

El temporal ha deixat més de 200 litres per metre quadrat al nord de la Comunitta Valenciana. No hi ha danys personals, però sí materials. L’112 valencià ha atès devers dues-mil incidències per inundacions. Els problemes de mobilitat a carreteres principals, secundàries i a la xarxa de tren i metro han obligat a paralitzar l’activitat docent. 350 mil infants no han anat avui a classe. També han tancat les tres universitats de València i Castelló.

19/10/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris