X

Desallotgen sis edificis per mor d’un incendi a l’antic cinema Cartago d’Eivissa

Tot i no haver-hi ferits, una persona sí que ha hagut de ser atesa per inhalació de fum. Encara es desconeix l'origen del foc, que ha causat molt de fum

23/05/2023

Desallotgen sis edificis per mor d’un incendi a l’antic cinema Cartago d’Eivissa

Poc abans de les 12.00 hores d’aquest dimarts s’ha declarat un incendi a l’antic cinema Cartago d’Eivissa. No hi ha hagut ferits greus, però s’hi han hagut de desallotjar fins a sis edificis per precaució, entre els quals el col·legi de la Consolació, per iniciativa de la direcció del centre, que ha decidit evacuar els alumnes.

En poques hores, els bombers han aconseguit controlar les flames i han accedit al local per inspeccionar-ne l’interior i iniciar-ne la ventilació. Al local hi vivia, des de fa setmanes, un grup de persones sense sostre. Tot i no haver-hi ferits, una persona sí que ha hagut de ser atesa per inhalació de fum.

També s’ha hagut de tallar la via Púnica i la via Romana durant unes hores. De moment, es desconeix l’origen del foc, que ha causat molt de fum. Durant el capvespre d’aquest dimarts, els veïnats desallotjats ja han pogut tornar a casa seva.

23/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT