espanya

Desallotgen la festa il·legal de Llinars del Vallès

Hi participaven unes 300 persones sense complir les mesures de seguretat sanitària


Els Mossos d’Esquadra han desallotjat, en un dispositiu amb més de 200 policies i una vintena de furgons, la festa il·legal de Llinars del Vallès, a Barcelona. La trobada va començar per la nit de Cap d’Any i hi participaven unes 300 persones sense complir les mesures de seguretat sanitària.

Una excavadora s’ha d’obrir pas per iniciar el desallotjament de la festa il·legal de Llinars del Vallès. Passades les dotze del migdia, entren els furgons policials. Això, quaranta hores després de l’inici. A dins, centenars de persones juntes i sense màscares.

Els Mossos d’Esquadra els volen identificar un per un i que surtin progressivament. La festa va començar el vespre del dia 31 de desembre. Els veïnats varen començar a sentir música techno a tot volum.

La policia ja havia anunciat que avui desallotjaria la nau abandonada i molts han sortit. Però d’altres tenien la intenció de quedar-hi fins dilluns.

Entre els assistents, hi ha gent dels pobles del voltant, però també molts estrangers. Hi ha francesos, i fins i tot alguns venen, amb cotxe, des d’Itàlia i els Països Baixos. Es desconeix qui ha muntat la festa, però l’Ajuntament de Llinars del Vallès parla d’una acció molt ben organitzada a través d’internet.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Discrepàncien entre ERC i Junts pels integrants a la Mesa de Diàleg amb el govern espanyol

Junts vol que hi participin representants polítics que no son membres del Govern català, com Jordi Sánchez i Jordi Turull

Controlat l’incendi de Sierra Bermeja

La pluja ha estat determinant per les feines dels serveis d'extinció

El Congrés aprova la suspensió de les regles fiscals per al 2022

Això obri la negociació dels pressuposts, que comptaran amb un sostre de despesa històric, de 196.142 milions d'euros. L'escut social...

La lluita contra el foc continua sense descans a Màlaga

Certa treva avui pels equips d'extinció de l'incendi, que ja ha cremat 7.400 hectàrees