X

Desallotjada una dona d’una casa al centre de Maó per l’esfondrament parcial de la teulada

També ha patit desperfectes una de les torres de l'església de Santa Eulàlia d'Alaior

07/10/2022

Desallotjada una dona d’una casa al centre de Maó per l’esfondrament parcial de la teulada

L’esfondrament parcial d’una teulada en una casa del centre de Maó ha obligat a desallotjar-ne una dona, que no ha patit lesions. També ha patit desperfectes una de les torres de l’església de Santa Eulàlia d’Alaior. Els bombers han fet una desena d’actuacions, sobretot inundacions en baixos i cases, amb un parell d’hotels afectats, especialment a Son Bou on es rep l’aigua que baixa d’altres zones fent que les vies d’evacuació d’aigua “no donin a l’abast”, ha explicat el cap dels Bombers de Menorca, Joan Rosselló.

També hi ha hagut avaries elèctriques, a hores d’ara continuen sense subministrament a zones de Cala en Porter i Sant Climent i a una zona rural de Ciutadella, segons informa Endesa.

El mal temps també ha obligat a cancel·lar un vol amb Barcelona. La tempesta ha impedit el seu aterratge i l’avió ha fet mitja volta cap a Catalunya i s’ha cancel·lat la sortida des de Menorca.

A primera hora del dematí s’havien acumulat 73 litres per metre quadrat a Llucmaçanes, 60 a Sant Climent i 50 a Maó. Els bombers han fet una desena d’actuacions, sobretot inundacions en baixos i cases, amb un parell d’hotels afectats.

 

 

Estat en què ha quedat l’immoble de Máo on s’ha esfondrat el sostre

 

 

 

07/10/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT