X

Desarticulat un grup de 10 persones per introduir i vendre droga a Menorca

Han detingut set persones a l'illa, que ja estan en presó provisional

19/12/2022

Desarticulat un grup de 10 persones per introduir i vendre droga a Menorca

S'han fet 6 escorcolls domiciliaris: dos a Barcelona, un a Maó, a Alaior, Sant Lluís i Ciutadella.

La Policia Nacional ha detingut 10 persones d’un grup organitzat contra el tràfic de drogues en una operació conjunta entre Menorca i Barcelona. S’ha desarticulat la banda, que es dedicava a transportar grans quantitats de cocaïna i haixix des de la Península per després distribuir-la a l’illa. Els 7 detinguts a Menorca estan en presó provisional.

Durant l’operatiu s’han intervingut 270 grams de cocaïna, 14 kilos d’haixix, 135 grams d’speed, 23 grams d’MDMA, a més de pastilles d’èxtasi i marihuana. La cúpula de la banda criminal residia a Barcelona i feia arribar la droga a través d’agències de paqueteria. S’han fet 6 escorcolls domiciliaris. Dos a Barcelona, un a Maó, a Alaior, Sant Lluís i Ciutadella, la qual cosa ha permès desmantellar diversos punts negres de venda de droga en aquests municipis.

Al juny es van fer les primeres investigacions, quan diversos membres de la banda recollien un enviament procedent de Barcelona, entre els quals, el líder. El passat 7 de desembre, es va procedir a la detenció dels 6 primers acusats durant un nou enviament. Es tracta de 5 homes espanyols i un guineà. En una segona fase de l’operatiu es va procedir a la detenció a Barcelona dels altres 4 membres de la banda. Han passat a disposició judicial.

19/12/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris