X

Desarticulen un grup criminal dedicat als robatoris i a les estafes

18 furts, 6 estafes i un robatori amb força que han causat pèrdues de més de 32.000 €

04/12/2022

Desarticulen un grup criminal dedicat als robatoris i a les estafes

La Policia Nacional de Palma ha procedit a la detenció de dos homes de 44 i 51 anys d’origen marroquí i iraquià i una dona espanyola de 30 anys, com a presumptes autores d‘integració a grup criminal i la suposada comissió de 25 delictes de furt, estafa i robatori amb força.

Les autoritats van començar la investigació a conseqüència de nombrosos robatoris que van començar a finals d’agost, en zones concorregudes com pàrquings de centres comercials, supermercats de grans superfícies, un polígon i hotels del centre de Palma. Van descobrir que tots els delictes tenien un modus operandi similar, on actuaven tres persones, dos homes i una dona, els qui es movien en el mateix vehicle i mentre que els dos homes baixaven en les zones d’actuació per cercar víctimes, la dona es quedava dins el vehicle preparada per una fugida ràpida.

A més dels diners robats i altres objectes, també utilitzaven les targetes de crèdit que havien sostret per dur a terme nombroses estafes, i arribaren a causar pèrdues de més de 32.000 €.

Els agents van aconseguir localitzar-los el passat 30 de novembre, en el polígon de Son Malferit, on foren detinguts com a presumptes autors de 18 furts, 6 estafes i un robatori amb força. Els tres detinguts ja comptaven amb nombrosos antecedents per fets similars.

04/12/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris