X

Desarticulen un punt de venda de drogues al barri del Poble Espanyol de Palma

S''han intervingut 250 grams de cocaïna, un quilo d'haixix, un quilo de cabdells de marihuana i més de 17.000 euros en efectiu

13/11/2022

Desarticulen un punt de venda de drogues al barri del Poble Espanyol de Palma

La Policia Nacional ha detingut a un home espanyol de 44 anys, com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues, desmantellant un punt de venda situat en el barri del Poble Espanyol de Palma.

Segons ha informat la Policia, s’han intervingut 250 grams de cocaïna, un quilo d’haixix, un quilo de cabdells de marihuana i més de 17.000 euros en efectiu.

En el marc d’una operació policial sobre la venda a petita i mitjana escala de substàncies estupefaents, s’ha donat resposta a queixes veïnals sobre un punt de venda de droga. S’ha detingut a un home i s’ha registrat un domicili situat en el barri palmesà del Poble Espanyol. Tot això com a resultat de les diferents gestions practicades, durant les quals es va poder corroborar la gran afluència de persones que acudien a aquest domicili per un breu espai de temps per a adquirir diferents quantitats de substància estupefaent.

13/11/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT