X

Descendeixen els casos de Covid-19 a totes les comunitats autònomes

Sanitat registra aquest dijous 12.289 casos nous de covid-19, 5.400 diagnosticar en les darreres 24 hores i 337 morts

26/11/2020

Descendeixen els casos de Covid-19 a totes les comunitats autònomes

El director del Centre de Control d’Enfermetats i Emergències Sanitàries, Fernando Simón, ha descatat aquest dijous que l’evolució de la pandèmia segueix una tendència favorable. La incidència acumulada a Espanya a hores d’ara és de 325 casos per cada 100.000 habitants, una dada que queda molt enfora dels paràmetres establerts entre 50 i 25 casos per tenir la pandèmia controlada.

Simón creu que aquesta xifra es podria donar entre el mes de gener i febrer de l’any que ve. L’objectiu per donar per controlada la pandèmia és arribar als 50 casos per cada 100.000 habitants, una xifra que dependrà del comportament, ha dit Simón, de la població durant les festes de Nadal.

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha visitat aquest dijous l’empresa farmacèutica Rovi, que produirà la vacuna que desenvolupa la multinacional nord-americana Moderna, que ja es troba preparada per a la fabricació a gran escala. Sánchez ha destacat que també ja s’ha aprovat l’estratègia de vacunació que defineix la logística i l’administració del vaccí.

I com a dada positiva, el president ha dit que ja hem arribat al principi del fi de la pandèmia i que es comença a veure la llum al final del túnel.

26/11/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris