IB3 Cultura

‘Descobrint cinema d’estrena’, la nova aposta de CineCiutat

Una nova línia de contingut dedicada a pel·lícules d'estrena o ja estrenades que, per un motiu o un altre, no entren a la programació convencional de la cartellera

%26%238216%3BDescobrint+cinema+d%27estrena%27%2C+la+nova+aposta+de+CineCiutat

CineCiutat enceta avui la iniciativa “Descobrint cinema d’estrena”, una nova línia de contingut dedicada a pel·lícules d’estrena o ja estrenades que, per un motiu o un altre, no entren a la programació convencional de la cartellera. S’obre així una via d’exhibir cintes de nova producció que es projectaran en tres sessions úniques en tres dies diferents.

El criteri per seleccionar els films que es projectaran a “Descobrint cinema d’estrena” són, en primer lloc, que la distribuïdora accepti les condicions d’exhibició que proposa CineCiutat, que la temàtica del film complementi la resta de pel·lícules en cartellera, i que la cinta triada serveixi també per construir ponts amb els diferents col·lectius i el públic divers que donen suport a CineCiutat.

“Descobrint cinema d’estrena” projectarà 2 pel·lícules cada mes i s’enceta avui amb la projecció de “Guerra de Mentiras (Curveball)”, una cinta sobre la implicació dels serveis secrets alemanys en la guerra d’Iraq. La segona pel·lícula seleccionada és “Crock of Gold: Bebiendo con Shane MacGowan”, el documental produït per Johnny Depp i que recorr la vida del poeta i cantant punk irlandès, Shane MacGowan, líder de The Pogues.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Torna “Versud”, el cicle d’acció poètica que recorrerà els espais vitals de Damià Huguet i Miquel Àngel Riera

L'edició d'enguany amb alè renovat omplirà de poesia Manacor, Santanyí, Felanitx i Campos amb rutes literàries i espectacles d'hibridació

Les galeries L21 i Gerhardt Braun inauguren exposicions

Les mostres omplen de diversitat l'oferta artística de la capital balear, que a poc a poc comença a reactivar-se

El documental ‘Antonio Escohotado’ s’estrena a Can Ventosa

Una peça en la qual l'escriptor repassa 'sense pèls a la llengua' el seu pas per Eivissa entre els anys 1970 i 1984.

‘Yin Yan in a world upside down’, la recerca de connexió amb la natura de Toni Salom

Yin yan upside down és un recull de 7 pintures acríliques i 4 escultures