societat

Descontrol al servei de grua municipal de Palma

Dues grues d'una empresa privada han desplaçat cotxes per les obres d'asfaltatge a diverses barriades de Palma i han perdut almanco dos cotxes, que no sabien on els havien deixat aparcats


El servei de grua municipal de Palma ha perdut almanco dos cotxes després d’haver-los desplaçat. L’Ajuntament de Palma té constància només d’un cas en què s’ha produït aquest descontrol amb els vehicles moguts.

Segons ha pogut constatar IB3 Notícies, dues grues d’una empresa privada han desplaçat cotxes per les obres d’asfaltatge a diverses barriades de Palma i han perdut almanco dos vehicles. Després de traslladar-los, no sabien on els havien deixat aparcats. En cridar al telèfon que indicava l’etiqueta de la grua, indicaven als ciutadans afectats que no era el servei de grua municipal qui havia mogut els cotxes, sinó una empresa privada que treballa per a la Policia Local.

A la barriada de la Plaça de Toros, els veïnats asseguren que, en la darrera quinzena, han estat dues les grues d’una empresa privada que han fet feina cada dematí. Durant l’estat d’alarma, allà s’hi han fet obres d’asfaltatge després que en el darrer any Emaya hagi substituï canonades de les xarxes d’aigua potable i de sanejament. Com que molta gent no ha agafat el cotxe pel confinament, nohan pogut veure els senyals d’obra, que s’hna col·locat amb la mateixa antelació de sempre: 48 hores. Això ha fet que, segons els treballadors de la grua municipal, hagin tingut molta feina.

Segons les dades oficials, els serveis que ha fet la grua a Palma s’han reduït més d’un 60 per cent durant l’estat d’alarma en comparació a l’any passat. Entre el 14 de març i el 10 de maig, la grua ha desplaçat 373 vehicles i n’ha retirat 510.

La majoria dels vehicles desplaçats per les obres de la barriada de la Plaça de Toros s’han estacionat a Son Hugo o pels voltants de la pista esportiva de Son Ferragut. Els treballadors de la grua municipal expliquen que l’empresa privada que ha treballat aquests dies per a la Policia Local no segueix els mateixos protocols per documentar els vehicles que mouen. Això ha fet que se’ls hagi perdut algun dels cotxes desplaçats, perquè no havien registrat on l’havien estacionat. Tot i el descontrol, finalment, el varen poder trobar.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |


més contingut relacionat

Amb 11 anys, Miquel Morey es deixondeix i fa deixondir a ritme de rap en català

El jove ha participat als tallers de l’Escola Municipal de Mallorquí de Manacor del raper Rafel Swing

Quatre vols cancel·lats i 70 amb retard a l’aeroport de Palma arran de la vaga dels tripulants de Ryanair

La companyia aèria va considerar com a serveis mínims el 100% dels vols programats per a aquest dijous, però en...

Formentera demana que es posin en marxa les cinc barques de control de fondejos

Actualment només fan feina dues embarcacions per mor d'un retard en la licitació del servei

Els problemes d’abastiment d’aigua a Maó obliguen a obrir dos pous d’emergències

El consistori també ha decidit deixar de regar els parcs i jardins públics i limitar el cabal als grans consumidors...