X

Desconvocada la vaga de socorristes de Palma

Serà l'empresa, Emergències Setmil, qui es farà càrrec de l'increment salarial mentre es resol la licitació del contracte per a la temporada 2023

21/05/2023

Desconvocada la vaga de socorristes de Palma

Redacció

Finalment s’ha acordat fer efectiva la pujada salarial que estava estipulada entre l’Ajuntament, empresa i sindicats. Serà l’empresa, Emergències Setmil, qui es farà càrrec de l’increment salarial mentre es resol la licitació del contracte per a la temporada 2023.

Emergències Setmil ha assegurat que no vol ser responsable de tenir sense vigilància les platges de ciutat i que per això han acceptat l’acord. També adverteix l’Ajuntament: això els suposa un sobrecost de 30.000 euros mensuals que si s’allarga tota la temporada els suposarà una situació d’insolvència.

Per la seva banda, l’Ajuntament de Palma celebra la desconvocatòria i assegura que la seguretat dels usuaris de les platges és una prioritat pel consistori. A més, l’Ajuntament recorda i explica que ha complert amb els compromisos assolits amb els treballadors i que ha incorporat les millores pactades amb ells als plecs del nou contracte de licitació del servei, que entrarà en vigor aquesta temporada.

En aquest sentit, el consistori s’ha compromès a agilitzar els tràmits administratius tant com sigui possible, per tal de poder adjudicar-lo com més aviat millor.

Notícies relacionades >

21/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris