eivissa

Desmantellen una festa il·legal prop de Sant Rafel

Segons la policia a l'exterior de la finca hi ha havia prop de 40 persones, cap d'elles amb mascareta obligatòria i consumint begudes alcohòliques


Baixen els contagis però es mantenen les restriccions. La Policia Local de Sant Antoni i la Guàrdia Civil varen desmantellar anit passada una festa privada d’unes 40 persones que es celebrava a l’exterior d’un habitatge ubicat al camp. Els participants asseguren que només eren una vintena, la major part veïnats.

La festa va tenir lloc en aquest habitatge proper a Sant Rafel de sa Creu. Una vesina va donar l’avís a les autoritats vers les 8 i mitja del vespre i ràpidament dues patrulles de la Policia Local de Sant Antoni i una de la Guàrdia Civil es varen personar al lloc dels fets. Segons explica la policia, a l’exterior de la finca hi ha havia prop de 40 persones, cap d’elles amb mascareta obligatòria i consumint begudes alcohòliques a més d’una foguera de grans dimensions. A més disposaven d’un altaveu i d’un mesclador d’àudio.

Quan els agents arribaren a l’habitatge, la major part dels assistents a la festa es dispersaren per la carretera, el camp i els habitatges adjacents.
Els que varen restar a l’habitatge varen ser identificats i sancionats pels agents amb denúncies greus pels assistents i molt greus en el cas de l’organitzador. La Policia també explica que hi havia 13 vehicles estacionats, dels quals 7 varen ser sancionats per tenir la ITV caducada o mancar d’assegurança.
Els assistents, per part seva, expliquen que celebraven una festa d’aniversari i que no hi havia més de 20 persones, la major part de les quals eren vesins.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Vicent Marí demana vacunació massiva i que continguin els controls a les entrades de l’illa en el seu discurs de la Diada

També ha reclamat que es concreti un Règim Especial que reconegui la singularitat de les Illes

Comença la nova pròrroga de tres mesos de la moratòria per suspendre l’arribada de ferris a Sant Antoni

La posició del Partit Popular a Sant Antoni és que torni el tràfic però amb limitacions.

Experts alerten dels riscos que alguns hotels d’Eivissa acabin en mans de fons d’inversió

Creuen que un altre estiu com l'anterior podria obligar els propietaris illencs a posar a la venda els seus negocis

Les agències de viatges a Eivissa creuen que aquest estiu es treballarà la meitat

Pronostiquen que es podrà treballar de mitjan juny a mitjan setembre