mallorca

Desolació a Magaluf pel perllongament de les restriccions internes al Regne Unit


Els empresaris i residents de la zona vivien pendents de rebre aquests visitants pròximament, però el descontrol de la pandèmia al Regne Unit i l’allargament de les restriccions, minva les seves esperances. Per això, coincideixen en la necessitat de diversificar el turisme i atreure altres mercats emissors per no tornar a patir conseqüències similars.

La manca de turisme britànic, el seu principal de la zona, fa molt difícil el dia a dia en aquest nucli turistic. La majoria de bars i restaurants  i comerços estan tancats… fins i tot, algunes de les franquicies més famoses de menjar ràpid… hem vist cartells de “es lloga” i “es traspassa” i els pocs que tenen obert, aprofiten per fer tasques de neteja però no tenen cap client. Insisteixen en la necessitat d’obrir-se a altres països emissors, com el turisme alemany o dels països nòrdics per no dependre exclusivament d’un mercat.

Als hotels, bars i comerços tancats, s’hi afegeix la poca presència de taxis. Ara mateix només operen la meitat de la flota cada dia i l’activitat que hi ha no basta ni per cobrir les despeses del taxi. Tampoc hi ha moviment pel carrer, només alguns turistes aïllats i residents que han aprofitat el dematí de sol per anar a la platja.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Cort premia 14 usuaris del transport públic per la seva fidelitat

El guanyador absolut ha utilitzat el servei de l'EMT un total de 2.772 vegades en tan sols un any

Un Policia Local de Manacor dispara un home que intentava agredir-lo amb un ganivet

Els fets s'han produït a una casa de foravila on els agents havien estat requerits pels serveis sanitaris per una...

Interceptada una nova embarcació amb 12 migrants a bord a Cabrera

Segons Delegació del govern espanyol, seran traslladats a Eivissa "perquè la distància és semblant" al port de Palma" i perquè en aquests moments "hi ha meteorologia adversa"

Primera passa per reformar la carretera vella de LLuc

Una demanda històrica dels veïnats de la zona que, durant 3 anys, han patit els desperfectes de la via