X

Can Misses desperta vocacions sanitàries entre els més joves per pal·liar la falta de personal

L'Àrea de Salut de les Pitiüses organitza una jornada per atreure els alumnes de batxillerat a les professions sanitàries

28/11/2023

Can Misses desperta vocacions sanitàries entre els més joves per pal·liar la falta de personal

La falta de professionals sanitaris a Eivissa i Formentera ha animat l’Àrea de Salut a organitzar jornades per despertar vocacions entre els alumnes de batxillerat. Durant tot el matí d’aquest dimarts, 60 alumnes han conegut de primera mà la feina de Farmàcia, Urgències, Rehabilitació, Radiologia i Laboratoris de l’hospital Can Misses.

La intenció és que els alumnes de batxillerat, que aviat han de triar el que volen estudiar, coneguin l’oferta professional sanitària de l’àrea de salut. “Hi ha moltes altres carreres, a banda de medicina i infermeria”, explica Maria Costa Marín, coordinadora de la Unitat de Millora Contínua i Seguretat del Pacient.

Seixanta joves dels instituts de Sa Serra, Isidor Macabich i Sa Colomina han visitat àrees com Radiologia, Farmàcia i Urgències. També han pogut fer pràctiques de reanimació. Unes jornades que es repetiran en uns mesos amb la resta d’instituts i que cerquen atreure els més joves al món sanitari, per pal·liar la greu manca de treballadors d’aquest sector a les Pitiüses.

28/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris