media

Destacada presència d’IB3 als Premis Ciutat de Palma

El capítol de dedicat als abusos dels menors tutelats del programa 'Zoom' d'IB3 Televisió ha estat guardonat amb el Premi de Periodisme


La tasca de recerca de la paleontòloga Dorothea Bate recollida per Nuria Abad i Marta Hierro a “Dorothea y el Myotragus” i coproduïda per IB3 ha estat guardonada amb el premi d’Audiovisuals, categoria en què una altra coproducció d’aquesta casa, “Destrucció creativa d’una ciutat” dirigida per Carles Bover, n’ha rebut una menció especial. Aquest mateix reconeixement ha rebut a la categoria de Periodisme el capítol “Ciutat confinada” del programa d’IB3 Radio “La gran vida”, mentre que el Premi Miquel dels Sants Oliver ha estat pel Zoom, el programa informatiu d’aquesta casa i el capítol “Menors, risc i protecció”, capítol en què es tracten els abusos a menors tutelats.

El premi amb major dotació econòmica, 26.000 euros, és el de Novel·la i ha estat per a Miquel Horrach Munar i la seva obra “Set dies”, mentre que Albert Garcia Elena rebrà el de Poesia i el d’Arts Visuals serà per Gonzalo Elvira. El jurat dels Premis Ciutat de Palma ha reconegut el col·lectiu Banana-Ros amb Premi d’Arts Escèniques i Joana Gomila i Laia Vallès amb el de Música pel disc “Paradis”. “Gitanos” de Laura Jurado rebrà el Premi d’Investigació, Bartomeu Figuerola del Forn de Sa Soca el de Gastronomia i Gonzalo Aeneas i Enric Pujadas el de Còmic per “Las olimpiadas del sufrimiento”

La gala de lliurament dels Premis Ciutat de Palma no s’ha fet pels efectes de la pandèmia i, si la situació sanitària ho permet, se celebrarà el pròxim 27 de maig.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

‘Els Entusiastes’ torna a Ib3 Televisió

En aquesta nova temporada hi tendran molt de protagonisme les arts escèniques

Arriba ‘El Club del Tupper’, el concurs per saber quin famós és el millor cuiner

Conduït per Santi Taura, cada diumenge a les 10 del vespre, combinarà menjar, històries i humor

La Cultura, protagonista a ‘Zoom: A Baix el Teló’

El sector, molt tocat per la crisi sanitària, es reivindica com a un lloc segur

Gaizka Taro inaugura una exposició de fotografies dels rodatges de la sèrie ‘Pep’

La podeu visitar fins al 26 de febrer, al CEF, l'Escola d'Arts Audiovisuals de Palma