X

Detingut un home a Santa Eulària per colpejar la seva dona embarassada i llançar-la al terra

Presumptament, l'home es va encarar amb diverses persones que li van retreure la seva actitud i va intentar agredir un dels agents de Policia que va acudir al servei

04/08/2021

Detingut un home a Santa Eulària per colpejar la seva dona embarassada i llançar-la al terra

Agents de la Policia Local de Santa Eulària han detingut un home que, segons diversos testimonis, hauria colpejat i llançat al terra a la seva dona embarassada.

Segons ha informat l’Ajuntament, els fets van tenir lloc aquest dimarts capvespre a la zona des Canar. Presumptament, l’home es va encarar amb diverses persones que li van retreure la seva actitud i va intentar agredir un dels agents que va acudir al servei.

L’individu està acusat de presumptes delictes de violència de gènere, desobediència i resistència.

Els fets es van produir sobre les 18.30 hores, quan es va rebre la trucada d’un establiment de restauració alertant que hi havia un home molt agressiu, que havia pegat a una dona i estava llançant el mobiliari de la terrassa. Immediatament es va destinar una patrulla que, en arribar, va observar a l’ara detingut a l’interior del local increpant a diverses persones i mostrant símptomes d’estar sota l’influència d’alguna substància.

Pel que sembla, el detingut es va encarar amb els agents i va tractar d’empènyer-los. Malgrat els intents per calmar l’individu, aquest va acréixer la seva actitud hostil i d’enfrontament, moment en el qual es va decidir immobilitzar-lo per evitar que pogués sofrir mal tant ell com alguna de les altres persones presents.

En aquell moment, el detingut va tractar d’assestar diversos cops de puny a un dels agents, sense aconseguir el seu objectiu.

Una vegada immobilitzat, l’oficial de servei es va entrevistar amb la víctima que va declarar haver estat agredida, si bé va afirmar no voler presentar denúncia.

El relat dels nombrosos testimonis va apuntar que l’home havia donat cops de puny i puntades a la dona, a la qual havia arribat a tirar al terra a més de subjectar-li fortament els braços. En ser recriminat per diverses persones, l’individu es va enfrontar a ells, arribant a agafar a un home del cap. A més, havia llançat el mobiliari de la terrassa d’una cafeteria.

Davant aquesta situació, es va comunicar a l’home el seu arrest d’ofici per un presumpte delicte de maltractament, així com per diversos delictes de desobediència i resistència a l’autoritat.

04/08/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris