X

Detinguda una dona per agredir el seu marit i tancar-lo en una habitació

La detinguda l'havia tancat amb clau, sense possibilitat de sortir i li havia llevat la documentació i les claus de l'habitatge

09/09/2023

Detinguda una dona per agredir el seu marit i tancar-lo en una habitació

Redacció

La Policia Nacional ha detingut una dona per agredir el seu marit i tancar-lo en una habitació sense deixar-lo sortir, a Palma.

Segons ha informat la Policia Nacional, els fets van ocórrer el divendres passat, sobre les 22.15 hores, quan un home va sol·licitar ajuda al 091 explicant que la seva dona l’havia tancat amb clau en el saló de l’habitatge, sense cap possibilitat de sortir.

Després de l’avís, una patrulla es va personar en el domicili i va poder parlar amb l’home que va indicar que la seva dona l’havia tancat amb clau, sense possibilitat de sortir i li havia llevat la documentació i les claus de l’habitatge. Així mateix, la dona l’havia agredit i l’havia ruixat amb aigua, i després li llançà una ampolla. Els agents van requerir els serveis de bombers i amb l’escala mecànica van aconseguir accedir on es trobava l’home.

Per altra banda, a l’altre costat en una habitació contigua i separada per una porta de vidre es trobava la dona, molt nerviosa i agressiva, qui no volia obrir la porta i colpejava el vidre amb la mà fins que el fracturà. Els agents van aprofitar la circumstància per accedir a l’habitacle i procedir a la seva detenció com a presumpta autora d’un delicte de maltractaments i detenció il·legal.

09/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris