X

Detinguda una dona per arrabassar un tros d’orella a un home durant una discussió a Palma

L'incident es va iniciar quan un home en estat d'embriaguesa va començar a molestar els clients d'un bar de la zona de Pere Garau

27/11/2022

Detinguda una dona per arrabassar un tros d’orella a un home durant una discussió a Palma

La Policia Nacional ha detingut a una dona, de 58 anys, com a presumpta autora d’un delicte de lesions, després d’arrabassar part d’una orella a un home després d’una discussió a Palma.

Segons ha informat la Policia aquest diumenge, els fets van tenir lloc aquest dijous a les 23 hores, quan un home en estat d’embriaguesa va començar a molestar els clients d’un bar de la zona de Pere Garau, fins que li van convidar que abandones el local. Mentre estava sortint de l’establiment, l’home va agafar dues cadires per a treure-les fora, per la qual cosa l’encarregat del local va sortir després d’ell.

En aquest moment va començar una discussió que va acabar amb cops i empentes entre tots dos, per la qual cosa una dona va sortir a auxiliar a l’encarregat del bar, iniciant-se també entre ells una renyina, en la qual la víctima va mossegar el braç a la dona i aquesta va respondre mossegant-li l’orella i arrabassant part d’aquesta.

27/11/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris