X

Detinguda una dona per dos delictes d’estafa i falsedat documental

Havia realitzat transferències fraudulentes i havia aportat nòmines i justificants falsificats en el lloguer d'un habitatge

01/01/2023

Detinguda una dona per dos delictes d’estafa i falsedat documental

Redacció

La Policia Nacional de Palma ha detingut una dona de mitjana edat, d’origen espanyol, com a presumpta autora de delictes d’estafa i falsedat documental per dos fets diferents.

La recerca es va iniciar arran d’una denúncia interposada amb data 15 de desembre, pel responsable d’una mercantil amb seu a Palma especialitzada en informàtica contra una empleada de l’empresa, contractada recentment i que exercia funcions d’executiva de comptabilitat, que, sense el seu coneixement ni l’autorització, havia efectuat set transferències fraudulentes per un import de més de 92.000 euros en favor de dos comptes bancaris no relacionats amb el seu negoci, ni activitat comercial.

Els agents van comprovar que la dona estava implicada en una altra denúncia interposada el dia 8 de desembre per una parella propietària d’un pis que havien llogat a la dona a setembre, per un delicte d’estafa i falsedat documental. La dona investigada va fer creure als denunciants ser una persona solvent manifestant ser la responsable del departament de comptabilitat d’un bufet d’advocats de Palma, aportant com a prova d’això una nòmina falsificada. Passat el temps les víctimes van poder comprovar que havien estat estafades després de no rebre cap ingrés i que els hi havien lliurat justificants bancaris també falsificats sobre la fiança i el primer pagament de l’habitatge, per import de 2.800 euros.

01/01/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris